Cégünk elsősorban Vas megye északi részének, ezen belül is Szombathely, Bük és Kőszeg, illetve ezek vonzáskörzetének ingatlanközvetítésével, ingatlan forgalmazásával, bérbeadásával, valamint az ehhez kapcsolódó teljes szakmai és jogi szolgáltatások lebonyolításával foglalkozik.

A helyi iroda minden előnyét kihasználva naprakész információkkal rendelkezünk a térség ingatlanpiacán.

Amennyiben Ön vásárolni szeretne, úgy meglévő és egyre szélesedő adatbázisunkkal állunk rendelkezésére, illetve szükség esetén ezen kívül is megkeressük az elképzeléseinek megfelelő ingatlant.
Hitelügyintézés bank független a bankok portfóliójából közösen kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót. Szolgáltatásaink közül külön kiemelném a díjmentes tanácsadást és a közvetítői jutalék nélküli hitelügyintézést.

Amennyiben Ön értékesíteni szeretné ingatlanát úgy díjmentes szakmai tanácsadással, helyszíni felméréssel és többéves szakmai múltunkkal segítjük Önt az eladás során.

Adatbázisunkban tároljuk az eladó és vásárolni szándékozó ügyfelek adatait és különböző fórumokon hirdetve, gyorsan és hatékonyan keresünk fizetőképes vásárlót az ingatlanára.
Mottónk a megbízhatóság és diszkréció!

A közös együttműködés reményében várjuk Önt is irodánkban!

Tisztelettel:

Bódi József